Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео Висконти -> 169 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео Висконти -> 169 ?

Колеги както знаете Алфа Висконти беше показана на автосалона в Женева през 2004 г. Мнозина спрягат модела за прототип на бъдещата голяма Алфа заменяща 166. Дали ще се казва така или ще е Алфа 169 никой не знае.
    Интересно ми е дали някои от Вас има информация кога ще се появи новата гоялма Алфа? Дали пък няма да е на същия автосалон през идващата пролет?
    Питам щото нали се сещате какво ще стане тогава с цените на Алфа 166 И тогава всики хайде на 166-ците -ура!
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

...
    Last edited by pooh; d.m.y г., 12:57.

Comment

Аз ли нещо не разбирам - ама не казват ли че ще предлагат и боксер
      "longitudinalli positionet engines" че даже и със задно предаване и трансаксиална скоростна коутия
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Аз ли нещо не разбирам
        мда

има се предвид надлъжноразположен двигател - за сравнение - твоя е напречно
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          Първоначално публикувано от BatVas
          Аз ли нещо не разбирам
          мда

има се предвид надлъжноразположен двигател - за сравнение - твоя е напречно
          Абе знам как е моя, знам и това кво значи, ама си помислих дали не съм объркал нещо смислово при превода иначе ако сложат някакъв як боксер и задно предаване ще е много яко
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Искам да задам един въпрос и понеже изглежда съм прост и немога да се ориентирам го задавам тук ,а не на лично към дадения модератор отговарящ за този раздел или там както точно му е редът!

Питането: Имах писан отговор в тази тема и ако не се лъжа още няколко мнения на други потребители, които изглежда са били изтрити, запитването ми е на какво основание са изтрити ?! Моляви искам да получа отговор ,а този ми пост да бъде изтрит!!!!
            90 2.5 V6
            Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
            X